Traprenovatie

Traprenovatie

Een krakende trap, beschadigingen, slijtplekken; een trap wordt vaak veel gebruikt en is daarom na enkele jaren wel aan reparatie toe. Trappen hebben het zwaar te verduren. Hoge hakken, vuile schoenen en weersomstandigheden (bij buitentrappen) zorgen ervoor dat uw trap aan onderhoud onderhevig is. De Verbetering Parket is gespecialiseerd in traprenovatie en maakt iedere houten trap weer als nieuw.

Een traprenovatie is maatwerk

Bij traprenovatie kijken wij altijd naar de stijl van uw woning en inrichting. Heeft u een landelijke, romantische, moderne of juist een klassieke uitstraling? Dan maakt u van uw trap een echt pronkstuk als u de stijl hier doorvoert. Wij werken met veel verschillende materialen en kleuren. Kies bijvoorbeeld voor grijs eikenhout of een mooie grenen trap. Ook kunnen we door middel van traprenovatie de treden geheel aanpassen op uw parketvloer. Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Trapaccessoires maken uw trap af

Met een traprenovatie alleen bent u er niet. Voor een goede afwerking bieden wij een groot assortiment trapaccessoires. Denk aan trapleuningen, knoppen of traphekken. Bij een modern en strakke woning passen onze RVS en aluminium accessoires erg goed. Heeft u een mooie landelijke boerderij of een grachtenpand in Amsterdam? Wij hebben voor ieders wat wils.

Traprenovatie in één dag

Wij kunnen uw traprenovatie in de meeste gevallen al in één dag uitvoeren. Samen met u bespreken we de werkzaamheden in detail en plannen we een geschikte dag voor de uitvoering. Wanneer u eerst vrijblijvend informatie of advies wilt dan kunt u altijd even contact met ons opnemen. Zo kunnen we de mogelijkheden rustig doornemen.

Neem vrijblijvend contact met ons op door te bellen naar 06-11000184 of ga direct naar…

This post is also available in: Engels