Waterschade en Aanhelen

Wat te doen bij waterschade aan uw houten vloer

Waterschade is ontzettend vervelend. Het beschadigd uw eigendommen, uw meubels en natuurlijk uw vloer. Helemaal als u een houten vloer hebt, is water ontzettend schadelijk. De planken kunnen verkleuren, kromtrekken en er kan binnen enkele dagen al schimmel ontstaan. Snel handelen is dan ook zeker aan te raden.

Wat moet u doen bij waterschade?

1.Vloer drogen
Probeer de houten vloer te drogen door het oppervlak te deppen met handdoeken. Zet de verwarming hoog en zet, indien mogelijk, een ventilator of straalkacheltje erop.

  1. Neem contact op met uw verzekering
Heeft u een inboedel of opstalverzekering? Dan valt waterschade onder de dekking. Informeer bij uw verzekering naar de gang van zaken in deze situatie. Zij zullen foto’s vragen of een expert sturen. Als u foto’s maakt van de schade, probeer dan ook de oorzaak vast te leggen.
  2. Neem contact op een specialist
Neem zo snel mogelijk contact op met De Verbetering Parket. Wij komen direct langs om de schade in kaart te brengen en te zoeken naar de juiste reparatie methode.

 

De Verbetering parket herstelt waterschade aan uw houten vloer

De juiste reparatie methode is natuurlijk afhankelijk van de hoeveelheid schade en de staat van uw vloer. Soms verdwijnt de schade met een goede schuur- of lakbeurt, maar in sommige gevallen moeten delen van of de hele vloer worden vervangen. Uiteraard gaat dit altijd in overleg met u.

Neem vrijblijvend contact met ons op door te bellen naar 06-11000184 of ga direct naar…

This post is also available in: Engels